grote foto

De natuurlijke weg van leren, ontwikkelen en persoonlijke groei!

Coaches

De coaches van Leerkunst kijken vanuit een professionele hoek en hebben veel ervaringen met tieners, jongeren en volwassenen. Vanuit deze achtergrond zoeken we samen met jou naar de juiste richting, waardoor je met vertrouwen en plezier in de wereld, je studie of je baan staat.

De gesprekken kunnen plaatsvinden in de praktijk of op locatie. Daarnaast zijn wij groot voorstander van natuur en wandelcoaching. Onze praktijk ligt in een prachtige omgeving dichtbij de bossen, de weilanden en het natuurgebied de Bruuk. Wees ook welkom in onze mooie grote tuin en ons uitnodigende atelier. Kortom, we hebben allerlei mogelijkheden om lekker naar buiten te gaan, in beweging te komen, je creativiteit te ontplooien en inspiratie op te doen!

douwe kleintrudis

 

Meer over de coaches

                                                                                                                                             

       

 

Trajecten en Tarieven

Een gemiddeld traject bestaat uit een 6-tal sessies. Het eerste gesprek is altijd een kennismakingsgesprek. We verkennen samen de coach-, of begeleidingsvraag. In elke nieuwe sessie nemen we nieuwe vragen, ervaringen en gebeurtenissen mee!

Tarieven
Kennismakingsgesprek:
30, - voor volwassenen, scholieren en studenten

Sessies van 60 minuten zijn per stuk: 
85,- voor volwassenen
60,- voor scholieren/studenten

Alle tarieven zijn exclusief BTW

Tarief voor intervisie, (leer)supervisie en begeleiding binnen organisatie in overleg op basis van een intakegesprek.

Verhindering
Een afspraak afzeggen kan zonder problemen tot 24 uur van te voren. Indien hier niet aan wordt voldaan, moeten we onze tijd helaas in rekening brengen.

Vergoedingen
Supervisie, coaching en intervisie worden niet vergoed vanuit verzekeringen. Omdat deze begeleidingsvormen gericht zijn op je professie kan je een beroep doen op je werkgever. Tegenwoordig zijn werkgevers regelmatig bereid bij te dragen aan je professionele ontwikkeling.

Ervaringsgerichte coaching en Spiegeltraining met dieren voor: tieners, jongeren en volwassenen die met vertrouwen en plezier in de wereld willen staan!

Maak een afspraak

Coaching & Begeleiding